Cégünkről

Miért érdemes eljönnie hozzánk?

…mert a Kezolában egy helyen mindent megtalál az alaptól a tetőig

  • 2000 m2-es bemutatóterem, 52 berendezett fürdőszoba
  • teljes körű épületgépészet – építőanyag kereskedelem
  • árufuvarozás, gépi földmunka
  • nyílászárók, árnyékolástechnika, kaputechnika
  • számítógépes látványtervezés
  • lakberendezési és kivitelezési tanácsadás
  • hatalmas választék és raktárkészlet
  • mennyiségi és egyedi kedvezmények
  • 1995 óta az építők szolgálatában

Egyenesen a gyártótól érkeznek hozzánk a burkolatok, csempék, járólapok ezért kedvező áron tudjuk őket biztosítani a leendő és meglévő kedves ügyfeleinknek.

A Kezola Kft. kétezer négyzetméternyi különleges ízlésvilágú, változatosan kialakított bemutatótermében minden megtalálható, ami ma hideg- és melegburkolatban, fürdőszoba berendezési tárgyakban, konyhai készülékekben, és épületgépészetben elképzelhető.
Fürdőszobaszalonunk magával ragadó hangulata, különféle stílusirányzatok folyamatosan megújuló egyedi bemutatása várja az érdeklődőket. Olasz és spanyol prémium burkolatok, formatervezett szaniterek és csaptelepek mellett egyaránt megtalálhatóak a hazai gyárak termékei.

Különös hangsúlyt fektetünk a berendezett fürdőszobák összhatására, ezzel is megkönnyítve kedves vásárlóink elképzeléseit, döntéseit. Látványtervező programunkkal életre keltjük álmait. A működés közben kipróbálható szauna, infrakabin, hidromasszázs rendszerek szintén elősegítik a választást. Célunk élethűen, saját környezetében bemutatni mindazt, amire Önnek beruházása során szüksége lehet. Hatalmas, folyamatosan bővülő raktárkészlettel állunk rendelkezésére, rövid határidővel egyedi elképzeléseit is megvalósítjuk.

Referenciáink között egyaránt megtalálhatóak kastélyszállók, kastélyok és kúriák, luxus családi házak és lakások, társas- és apartman házak, parasztházak. Ügyfeleink: egyéni vásárlók, kivitelezők, belsőépítészek, és lakberendezők.
1995 óta működő vállalkozásunk folyamatosan bővülő szolgáltatásokkal igyekszik megfelelni az egyre növekvő fogyasztói elvárásoknak. Célunk, hogy az alaptól a tetőig mindent egy helyen megtaláljon a Kezolában. Fürdőszobaszalonunk és épületgépészeti áruházunk teljes körű építőanyag kereskedelemmel, áruszállítással, és gépi földmunkával egészült ki.

A KEZOLA név (1995 óta) garantálja a legmagasabb minőségi színvonalat, szakmai hozzáértést, és megbízhatóságot.